4 november - brabanthal

Night of the lion

Buy your tickets NOW

Line-up

Laura Tesoro

Ze is nog steeds amper 25 jaar, maar toch is Laura Tesoro al lang niet meer weg te denken uit het muziek- en medialandschap in Vlaanderen. Na de release van haar debuutalbum ‘LIMITS’ en haar gouden hitsingle ‘Strangers’ met Loic Nottet zal ze ongetwijfeld zorgen voor een fantastisch optreden tijdens de Night of the Lion!

Tourist LeMC

Zijn album ‘En Route’ uit 2015 was een ongelofelijk succesverhaal met de ene na de andere hitsingle zoals “Koning Liefde”, “De Troubadours”, “En Route” en de allergrootste hit van dat album “Horizon”. Hierna volgde nog een dubbel platina award en een zinderend concert in een uitverkochte Lotto Arena. 

Net voor Tourist LeMC het podium van het Sportpaleis betrad, ontving hij uit handen van zijn label Top Notch / Universal Music een platina plaat. Met meer dan 8 miljoen albumstreams en een #1 entry bij release in de Ultratop albumchart zal hij zonder twijfel de Brabanthal in vuur en vlam zetten.

Daredevils

Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

Kraantje Pappie

Alex van der Zouwen, beter gekend als Kraantje Pappie, is in staat het weer te veranderen met de kracht van zijn geest. Meer nog, hij is een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht. Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als 'Waar is Kraan?', 'Feesttent', 'Pompen' en 'De Manier', en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Het laatste album DADDY behaalde binnen één week de gouden status en kent platina- en dubbel platina hits als ‘Lil Craney’ en ‘Liefde In De Lucht’. De spirit van Slash brengt Kraan mee naar elk podium waar hij zijn voeten zet. Of het nu is op festivals zoals Pukkelpop en Rock Werchter of op een concert in de Brabanthal, met bijna 1000 optredens op zijn c.v. heeft Lil Craney een onschendbare live reputatie.

DJ VOLTAGE

COMING SOON

INFO Tickets

STUDENT VTK-LID

15 euro

STUDENT
 NIET-LID

18 euro

NON-STUDENT

25 euro

VIP

75 euro

  BEREIKBAARHEID

ADRES:
Brabantlaan 1
3001 Leuven

De Brabanthal is gelegen aan de N25, een 3-tal km ten zuidoosten van de Leuvense ring. Om daar te geraken zijn er drie mogelijkheden: met de fiets, met de bus of met de auto.

FIETS▼

Vanaf de parkpoort fiets je in 10 à 15 min via de Geldenaaksebaan en de Abdijstraat naar de Brabanthal. Kom je van Heverlee? Dan ben je even snel ter plaatse via de Hertogstraat of de Hoveniersdreef. Ook tal van andere wegen zijn mogelijk, dus laat je leiden door Google Maps!

BUS▼

Om de verplaatsing te vergemakkelijken voor de mensen die niet zo graag nuchter willen blijven, zorgen we voor gratis pendelbussen van en naar 3 locaties: Ladeuzeplein, het station van Leuven en parking Bodart. Gedurende de avond vertrekt er minstens om de 15 min. een bus van deze locaties naar de Brabanthal. De eerste bus vertrekt om 18:30 op de drie locaties. Om terug te keren vertrekt er ook de hele avond om de 15 min. een bus aan de Brabanthal die naar elk van de drie locaties rijdt. De bussen blijven 's nachts rijden tot elke persoon terug naar de vertrek locatie gebracht is. Zo geraak je makkelijk en gratis vanuit Leuven naar de Brabanthal!

AUTO▼

Wie een hele avond bob wilt zijn of een fantastische vriend(in) heeft die dit wilt doen, kan ook met de auto het evenement bereiken. Van op de E40 neem je afrit 23 of sla van op de N3 in De Mol af naar de N25. Sla de Technologielaan in en draai direct links de parking van de Brabanthal op. Deze parking is gratis. 

FAQ

Welk ticket moet ik bestellen?▼

Ben jij lid van VTK Leuven? Dan kan jij het Leden-ticket bestellen aan de kortingsprijs van €15. Breng zeker je studentenkaart mee naar The Night of the Lion zodat we jouw lidmaatschap kunnen nakijken aan de inkom.

Ben jij student aan een universiteit/hogeschool of zit je nog in het middelbaar? Koop dan het Student (Niet-lid) ticket voor €18. Neem zeker je studenten- of leerlingenkaart mee naar The Night of the Lion. Opgelet, je moet ouder zijn dan 16 jaar!

Ben je geen student meer? Bestel dan het non-student ticket voor €25.

Heb je zin om het concert te beleven in wat meer stijl? Koop dat een VIP-ticket voor €75. Zie de FAQ over het VIP-ticket om te zien wat dit juist inhoudt.

Hoe moet ik een ticket bestellen? ▼

Een ticket bestellen kan via deze link. Hier kan je aanduiden hoeveel en welke soort tickets je wil bestellen. Je zal een bevestigingsmail in je inbox krijgen nadat je de form hebt ingevuld. Betalen kan online via bancontact. Zorg dat je zo snel mogelijk betaalt want na een tijd zullen onbetaalde tickets vervallen. We zullen dit steeds aankondigen op de Facebook pagina. 

Kan ik voor meerdere personen bestellen?▼

Dit kan zeker, één iemand kan meerdere tickets bestellen en betalen. Dit kan je gewoon aanduiden in de bestelform.
Weet wel, als je meerdere tickets aankoopt onder dezelfde naam, zullen jullie allemaal tesamen aan de kassa moeten staan. Anders kunnen wij de tickets van de anderen niet garanderen. Weet je niet zeker of je tesamen gaat aanschuiven? Bestel dan gewoon je ticket apart.

Hoe kan ik gebruik maken van een pendelbus? ▼

Er vertrekken pendelbussen vanaf 3 locaties: Ladeuzeplein, het station en Parking Bodart. Je kan gewoon naar één van de vertreklocaties en een bus nemen die op dat moment aankomt. Inschrijven is niet nodig. We zorgen ervoor dat er elk kwartier een bus zal klaarstaan. Meer info volgt later nog in het Facebook evenement.

Verloop inkom ▼

Om de inkom vlot te laten verlopen is het belangrijk dat je enkele zaken bij de hand houdt. Indien je student bent, neem dan zeker je studentenkaart bij. Dit hoeft niet van de associatie KU Leuven zijn. Indien je geen student bent, is je identiteitskaart voldoende. We zullen ook vragen om een geldig Covid Safe ticket te laten zien, hou dit dus zeker bij de hand.

Een VIP ticket, wat houdt dit juist in? ▼

De VIP ingang bevindt zich aan de grote glazen ingang van de Brabanthal. Daar wordt voor u de rode loper uitgerold en zal er een receptie met een hapje en drankje klaar staan. Hiervan kan u genieten in een exclusieve VIP-lounge waar u, naast het assortiment uit de zaal, ook kwalitatieve cocktails kan bestellen verzorgd door Cocktailicious. Natuurlijk kan u meedansen in de zaal, maar u heeft ook exclusieve bovenruimtes van waaruit u van het concert kan genieten. Tot slot krijgt u nog een klein aandenken, om The Night of the Lion nooit meer te vergeten!